You are currently viewing Puig s’acontenta en la reforma de l’estatut 7 anys després

Puig s’acontenta en la reforma de l’estatut 7 anys després

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig s’acontenta en la reforma de l’estatut sèt anys després i reclama la millora de la finançació en els passadiços del Congrés, mentres Pedro Sánchez i els seus Ministres estan de ‘minicumbre’ en Torra a Catalunya.

El Ple del Congrés ha aprovat este dijous, sèt anys després de rebre l’iniciativa, la reforma de l’Estatut Valencià que incorpora lo que en el seu dia es va cridar ‘clàusula Camps’, una disposició adicional per a que les inversions de l’Estat en esta Comunitat siguen equivalents al pes demogràfic de la regió.

Quina diferència de la visita de Pedro Sánchez a Valéncia. En la qual només va estar un parell d’hores i no va anunciar grans inversions a la Comunitat Valenciana. I la visita a Barcelona acompanyat dels Ministres d’Economia i Treball, amb diverses autoritzacions de contractes d’obres en carreteres de Catalunya per un valor d’uns 112 milions d’euros…

Que el president de la Generalitat considere això d’ahir una ‘minicimera’ dels Governs central i català és molt greu.

En Poble Democràtic creem que tots els ciutadans i totes les regions som iguals en drets i obligacions, per això defenem la veu dels valencians i volem fer-la aplegar a totes les institucions públiques tant municipals com a autonòmiques, nacionals i europees.