You are currently viewing 8 de març

8 de març

  • Post category:Actualitat
Hui, dia 8 de març es commemora el dia internacional de la dòna treballadora. Una data en la que tot lo món fa un recordatori de lo que te que ser l’igualtat entre hòmens i dones, alguns per compromís a modo de sentiment de culpa, de que se te que fer perque és lo políticament correcte pero sense massa convenciment el restant dels dies de l’any.

No som defensors de les impostures, per això treballem tots els dies de l’any per una efectiva igualtat. No podem permetre que continuen existint diferències laborals, salarials i de qualsevol atre tipo entre hòmens i dònes

No podem traïcionar la memòria de totes aquelles dònes valentes que sacrificaren sa vida per conseguir tants i tants alvanços cap a l’igualtat.

Des de Poble, apostem per una democràcia real, entesa com un sistema de govern a on la societat, lliure i reunida en igualtat, decidix les regles que marquen les relacions ciutadanes i la seua proyecció cap al futur. En eixa societat que volem, on predomine el be comú i el major grau de felicitat per a totes les persones que la conformen, és prioritari impulsar una verdadera igualtat d’oportunitats per a tots i totes.