You are currently viewing Imma Castellets és la primera guanyadora del torneig del joc ¿Quí vol un Ministeri?

Imma Castellets és la primera guanyadora del torneig del joc ¿Quí vol un Ministeri?

Font: Comarcal CV

Després de prop de dos hores de dura competició, Imma Castellets s’ha convertit en la guanyadora del primer torneig del joc satíric ¿Quí vol un Ministeri? celebrat en Catarroja. Cuatre Ministeris, 7 Màsters i 8 cursos d’especialisació l’han convertit en la guanyadora de l’event. En segon lloc ha quedat la catarrogina Núria Juan, en només una cartera ministerial menys.

El primer torneig del joc ¿Quí vol un Ministeri? ha reunit a una trentena de jugadors, molts d’ells participants de la campanya popular de micro-mecenage (@https://poble.org/ajudans/joc-qui-vol-un-ministeri/) que ha permés que es recapten els fondos suficients per al llançament del joc i la posada en marcha d’accions socials recolzades per l’iniciativa ciutadana Poble Democràtic.

En paraules d’Agustí Zacarés, u dels creadors i coordinador d’este primer torneig: “Ha segut molt interessant i graciós vore a ciutadans apostar per la compra de màsters o cursets, colocant billets, caraduros en este cas; dins de sobres per a obtindre els màxims títuls a colocar en el seu curriculum i poder optar a una cartera ministerial”.

“Lo important és que els jugadors i jugadores s’han divertit moltíssim, al mateix temps que es donaven conte de les barbaritats que tenim que aguantar els ciutadans dels nostres polítics actuals de primera línia.” Ha puntualisat Lluïs Gómez, atre dels creadors.

Este joc s’ha convertit en un referent en el sector dels jocs de taula, ya que és un dels pocs que aborden l’activitat política. I ha despertat l’interés de vàries tendes especialisades i també d’associacions culturals i agrupacions falleres, ya que s’ha editat tant en castellà com en valencià, per lo que s’està treballant en un calendari de tornejos en casals i espais destinats a l’oci durant 2019.