You are currently viewing El PACE i Poble Democràtic concurriran units a les eleccions europees

El PACE i Poble Democràtic concurriran units a les eleccions europees

Font: Valencia Diario

Una delegació del Partit dels Ciutadans Europeus (PACE), encapçalada pel seu president, Philippe Mazuel; i el  coordinador de la campanya electoral, Audric Alexandre, s’ha reunit en els representants de Poble Democràtic per a presentar una candidatura conjunta a les eleccions europees del pròxim 26 de maig de 2019.

Els representants europeus del PACE i el coordinador de la formació en Valéncia, Agustín Cadaveira, han mantingut una reunió de treballa per a consensuar les propostes i la campanya electoral de cara als comicis europeus del pròxim any, atenent als principals aspectes compartits per abdós formacions, com és el cas de la protecció de la salut dels ciutadans europeus per mig de la conservació de la biodiversitat, el mig ambient i la calitat de l’aigua i l’aire, o la revisió de la Política Agrícola Comuna en pro de l’independència i la calitat alimentària, entre atres qüestions.

Per part de Poble Democràtic, varen estar presents el responsable de mig ambient i assunts europeus, David Martínez; i el representant del Consell General de Poble Democràtic, Alberto García. L’aliança entre abdós formacions pretén portar la veu dels valencians a Europa, sense les llimitacions orgàniques i programàtiques dels partits tradicionals.

Entre els temes abordats en la reunió, es va incloure l’importància de la preservació de l’horta valenciana com a element vertebrador soci-econòmic  i l’implantació d’una normativa europea que incidixca en els transvasaments per a garantisar el regadiu i l’accés a l’aigua sense llimitacions geopolítiques.

Aixina mateix, es varen establir les bases per a abordar les propostes del PACE de fomentar l’independència energètica del petròleu,  priorisar la lluita contra el canvi climàtic i la conservació de les espècies amenaçades i revisar la protecció sanitària i social dels ciutadans europeus en l’objectiu de crear un verdader estat del benestar federal.