You are currently viewing NO a la violència, SI a Valéncia

NO a la violència, SI a Valéncia

  • Post category:Actualitat

 NO A LA VIOLÈNCIA
 Siga quina siga, i vinga d’a on vinga.

 SI A VALÉNCIA
 Per un 9 d’octubre digne, i en pau.

El Poble Valencià vixqué ahir un 9 d’Octubre completament desvirtuat. La situació política i social de fòra de Valéncia marcà l’agenda en el dia nacional valencià, un fet, com a mínim, esperpèntic.

Pel matí poguérem vore com la monopolisació de la provessó cívica per part de Compromís, el vallat de tot el recorregut evitant que els valencians pogueren participar de l’acte, i les banderes espanyoles predominants degut al conflicte català, marcaren un acte a on la Real Senyera quedà aïllada en un segon lloc.

Per a més inri, per la vesprada, les “estelades” independentistes catalanes marcaren el camí, impost des de fòra, cap a l’invisibilisació valenciana, la crispació social i finalment la violència. Una violència que mai pot justificar-se en una societat democràtica, a on al final els valencians som els únics que perdem.

El 9 d’Octubre deuria servir per a recordar que som un Poble treballador, acollidor i valent, pero també per a reivindicar una finançació justa, unes inversions realistes… en definitiva la dignitat que el nostre poble mereix.

En POBLE volem acabar en la politisació de la nostra dignitat, volem que el 9 d’Octubre sols hi haja banderes valencianes i no volem ser inclosos dins dels proyectes imperialistes d’atres territoris. Sense oblidar que volem tot això per a les persones, i no a pesar d’elles, per això la violència mai serà un camí vàlit.

 Contra els extremistes, volem un Poble Democràtic.