You are currently viewing ¡Benvinguda Catarroja!

¡Benvinguda Catarroja!

POBLE aplega a Catarroja sense rèdits politics, sense deure-li res a ningú, i sense favors que pagar. POBLE aplega a Catarroja perque este poble mereix molt més de lo que actualment té.
Volem donar-vos la benvinguda a esta pàgina, en especial a la gent de CATARROJA, una ferramenta en la que pretenem conseguir un espai de trobament, informació i connexió en tots vosatros.

Per mig d’esta pagina volem tindre l’oportunitat de coneixer-mos millor, de que pugau acostar-vos a nostre treball diari i als proyectes que estan fent-se realitat. A pesar de nostra poca experiència no mos oblidem de que volem ser servidors publics, transmissors i encarregats de fer realitat els desijos, necessitats i demandes de nostres veïns i veïnes, per això és fonamental rebre vostres queixes, sugerencies, comentaris… els quals podeu fer a través del nostre facebook, o per correu electrònic a catarroja@poble.org.

Treballarem dia a dia, per i per a CATARROJA, puix nostre objectiu és convertir el nostre poble en un municipi de referència, i en una de les millors opcions per a establir-se i viure en Valéncia.Per a finalisar, dir-vos que desigem que esta siga vostra pagina, a on pugau trobar tota l’informacio sobre mosatros i sobre el nostre proyecte politic.
¡Gràcies Catarroja!