You are currently viewing Álvaro Cebrián (POBLE): “naix de gent de diferents sensibilitats en mateixes inquietuts”

Álvaro Cebrián (POBLE): “naix de gent de diferents sensibilitats en mateixes inquietuts”

Més d’un centenar de persones s’han donat cita hui en la presentació del proyecte Poble Democràtic (POBLE).

Participatiu en aspiracions polítiques, rebuja el sistema dels partits polítics actuals per ser jeràrquics, poc eficients i insostenibles. D’esta manera prescindirà de seu central física, oferint tots els tràmits i informació per via electrònica a través de la seua pàgina web.

Planteja la creació d’una plataforma agrupadora on s’establiran els mateixos drets per a tots els partits locals o grups municipals oferint-los assessorament, formació i ferramentes necessàries per a portar a terme les seues propostes municipals. Esta forma d’organisació “franquiciada” permetrà que el treball individual de cada persona siga recolzat pel treball fet en el conjunt de la plataforma política. El proyecte naix en visió de futur sense crear models insostenibles i evitant que el proyecte gire al voltant d’una sola persona.

Respecte a les seues polítiques, han assegurat situar-se al costat de la societat, on polítiques mig ambientals i socials siguen les protagonistes. La presentació finalisava en la presentació del logo de la formació i l’anunci de la seua pàgina web. En acabar la presentació, els assistents han fruit del vi d’honor on han pogut resoldre els seus dubtes i establir contactes.

+ info: El Periódico de Valencia