You are currently viewing Reunio en simpatisants i participants de Valencia ciutat

Reunio en simpatisants i participants de Valencia ciutat

En estes ultimes semanes l’iniciativa politica POBLE ha anat presentant-se i contactant en diferents persones de distintes localitats que han mostrat el seu interes en constiuir-se com a agrupacions locals.

Fruit d’estos contactes ha sorgit ya POBLE Puçol i POBLE Burriana. En breu, part d’esta llavor fructificarà en la comarca de La Safor i en la ciutat de Valencia.

Els interessats en participar en esta iniciativa residents en la ciutat de Valencia, aixina com els que ya formen part d’ella, estan convocats a una sessio informativa i constitutiva de POBLE Valencia Ciutat, el proxim dia 14 de decembre, dissabte, atenent a:

– A les 10’00 hores sessio informativa oberta a qualsevol interessat.
– A les 12’00 hores sessio restringida als participants del proyectye per a constituir l’agrupacio local i possible calendari d’actuacions.

Si no eres participant i desiges rebre informacio pots acodir ad esta convocatoria.

Si desiges rebre mes informacio i el lloc de celebracio pots solicitar-la en el correu electronic:  jmoreno@poble.org (esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam y necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo) o en el telefon 634 599 899.