You are currently viewing POBLE celebrarà un seminari formatiu sobre educació en Almàssera

POBLE celebrarà un seminari formatiu sobre educació en Almàssera

Almàssera acollirà el pròxim dissabte, 13 de setembre, un seminari formatiu sobre educació organisat pel proyecte e-polític POBLE dins de la seua ferm aposta per la formació com a element fonamental per a la bona praxis política.

El seminari, que com és costum es celebrarà a portes obertes, contarà en la presència de professionals en camps com l’educació lliure i pedagogies alternatives, l’aprenentage cooperatiu, experiència en les aules i l’educació en família.

Per la vesprada, els participants de POBLE treballaran a porta tancada per a debatre i consensuar, de forma assambleària, els punts principals de la proposta de l’iniciativa política en matèria d’educació.

 

L’acte tindrà lloc en el Casino d’Almàssera (Plaça Major, 2) a partir de les 10:30 hores. POBLE aprofitarà la celebració d’este III Seminari formatiu per a presentar oficialment la nova agrupació local de POBLE-Almàssera, que es sumarà a les atres tres agrupacions que esta iniciativa política conta en l’Horta.

Font – Horta Informaciohttp://hortainformacio.com/2014/09/05/poble-celebrara-un-seminari-formatiu-sobre-educacio-en-almassera/