You are currently viewing Comunicat de POBLE – No anem en Sentandreu

Comunicat de POBLE – No anem en Sentandreu

  • Post category:Actualitat

Respecte a l’informació apareguda hui, 11 de juny de 2018, en el diari Levante-EMV respecte d’una conferència organisada per Juan García Sentandreu i Cristina Seguí, des de Poble Democràtic Podem, manifestem lo següent:

  • Els objectius de Poble han segut i seguiran sent lluitar per la societat valenciana treballant per una nova política lliure d’odis i d’actituts corruptes, buscar solucions per als problemes de la societat en conte de crear-ne de nous i construir una nova visió de la política proactiva i profundament democràtica.

  • No és possible que, des de Poble, nos unim en persones que no creuen en l’idiosincràsia diferenciada del Poble valencià, aixina com en l’autogovern reconegut per l’actual Constitució espanyola, i que només existixen en l’objectiu de lluitar “a la contra”, des de posicions ultres i irracionals que només generen odi, i sense aportar solucions positives a la societat.

  • Actituts com la que mostren el sr. Sentandreu i la sra. Seguí son les que han fet que els valencians estigam en la situació que estem: burlats per l’Estat espanyol per a qui només som moneda de canvi en els pactes dels partits de govern i nos neguen una finançació justa i el Dret Civil valencià; i en una autoestima a nivells mínims per perdre temps en lluites cainites en conte de treballar per un futur més pròsper.

  • Poble Democràtic Podem, ni és ni serà un crit contra ningú. Poble és una alternativa social, econòmica, cultural i política en favor de tots els valencians i valencianes, des d’un punt de vista proactiu, progressiste i únicament valencià i valencianiste.