En este momento estás viendo Poble Democràtic renova el seu Consell General a un any d’eleccions

Poble Democràtic renova el seu Consell General a un any d’eleccions

  • Categoría de la entrada:Actualidad

El partit municipalista POBLE ha decidit renovar el seu Consell General a un any d’eleccions a petició de gran part del seu anterior Consell General, en paraules del seu ex-Responsable en Cap, el jove historiador i arqueòleg Agustí Zacarés, «per motius professionals i laborals, alguns de nosaltres ja no podíem dedicar-li el temps necessari a dirigir i coordinar el partit, especialment en l’activitat que suposa un any d’eleccions com el que ens espera. Per tant, este canvi del Consell correspon a una estratègia per a rellançar el partit amb vista a les pròximes cites electorals».

És per això que en l’assemblea u dels punts més importants de l’orde del dia era l’elecció del nou Consell General, el qual fon votat i aprovat per majoria absoluta, conformant-lo les següents persones: Agustín Zacarés (Catarroja), Alberto Garcia (Valéncia C.), Nuria Juan (Catarroja), Ruben Collado (Puçol), Lluís Gómez (Massanassa), Tonet Ballesteros (Alfafar), David Martínez (Valencia C.), Màxim Rueda (Mislata) i Gonzalo Monfort (Xàbia).

Serà en els pròxims dies quan es distribuïsquen els càrrecs de funcionament intern i facen públic el nou Responsable en Cap del partit.

A més a més, en dita assemblea, els participants de POBLE també aprovaren per unanimitat la memòria d’activitats i comptabilitat de 2017/18.

Fuente: Nou Horta http://nouhorta.eu/index.php/val/horta-sud-val/catarroja/item/29844-poble-democratic-renova-el-seu-consell-general-a-un-any-d-eleccions?platform=hootsuite