Está aquí: Home Pueblos Valéncia ciutat Diari de campanya - 17 de Maig

Diari de campanya - 17 de Maig

Albufera

El dumenge aprofitàrem el matí per a carregar piles fent un recorregut tranquil pel Parc Natural de l’Albufera. Poques ciutats poden presumir de tindre dins del seu terme municipal d’un espai natural tan singular. Pero no només hi ha paisage, flora i fauna. En el seu sí habiten valencians que pertanyen administrativament al Cap i Casal.

Visitàrem els Poblats de Pinedo, El Saler i El Palmar, on tinguérem una acollida espectacular per part de la gent.

MestallaVesprada. Aprofitant el partit Valéncia CF-Celta, canviàrem la nostra filosofia, i en térmens pirotècnics, ademés de tirar per baix, disparàrem per dalt. Aprofitàrem l’arribada de 50.000 ànimes vingudes de tots els racons dels territoris valencians i fins a dotze participants de #Poble, constituirem dos equips per a donar a conéixer a tots els valencians que acodiren a l’event deportiu, el nostre proyecte polític. Al finalisar la jornada, no pogueren celebrar la classificació matemàtica per a la pròxima edició de la Champions League. Pero l’atre equip de la Ciutat, el Llevant UD, celebrà la seua permanència en primera divisió.

Escríbenos un Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o llámanos a nuestro teléfono 634 599 899