Está aquí: Home Pueblos Valéncia ciutat Diari de campanya - 15 de Maig

Diari de campanya - 15 de Maig

CastellarEste passat divendres, tinguérem el plaer com tots els dies de conéixer una atra pedania o barri. En este cas la pedania de Castellar. Estiguérem al costat de la Font de la plaça de l’iglèsia. Nos sorprengué el fet que molts veïns de Castellar ya nos coneixien a través d’atres mijos com les rets socials. Tinguérem ocasió de conéixer diversos testimonis com per eixemple u que nos cridà poderosament l’atenció. Un senyor de la penya ciclista de Castellar que nos contà l’anècdota següent: l’Alcalde pedàneu sr. Antequera Alabau, prometé tapar els clots de diversos carrers com en la carretera del ribaç. Segons estos testimonis, anà una unitat d’operaris de l’Ajuntament, taparen un parell i se’n anaren. Els propis socis de la penya, féren una colecta i taparen el resto dels forats. També agraïren les visites de coneguts i amics com Jose Ángel. Al remat un matí el del divendres molt enriquidor.

 

Acte Central Campanya

Per la vesprada fon el nostre acte central de campanya. Es celebrà en el Complex Cultural La Pechina i consistí en un acte molt senzill a l’hora que contundent. Parlaren tots els candidats de totes les localitats a on Poble es presenta en este eleccions, i per a concloure l’acte, intervingué el nostre Cap de llista per a les autonòmiques, Agustí Zacarés.

El nostre cap de llista Albert Clemente, feu una intervenció centrada en resumir el nostre programa electoral per a la ciutat. Si vos interessa llegir el seu discurs, podeu trobar-lo ací, titulat “Programa, programa, programa”.

Escríbenos un Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o llámanos a nuestro teléfono 634 599 899