Está aquí: Home Pueblos Puçol Vejam i pensem lo mateix que tu

Vejam i pensem lo mateix que tu

Des de POBLE Puçol, nova alternativa política per als puçolencs i puçolenques, volem compartir algunes idees respecte a cóm observem que s'estan gestionant els interessos del nostre poble

Començant, per eixemple, per la forma en que s’està tramitant l’apertura de la Biblioteca Municipal. Si, si, eixa biblioteca que costà un bon grapat de “cacauets” de totes i tots els contribuents i que, per una serie d'errors constructius, cap de mosatros, passats ya casi 4 anys, ha pogut fruir de les seues instalacions; per no mencionar la cantitat de gent que està estudiant i te que estar anant-se’n a uns atres pobles per a poder tindre un espai d'estudi i de treball.

Podem seguir, ara que estem en la Pasqua ,la mona i el bon orage, en el tracte que rep el nostre volgut Parage Natural de La Costera, a on està habilitada una zona per a torrar o per a fer-se la paella. Un parage que pareix que el nostre Ajuntament no considera important i que, per això, està en un estat llamentable de conservació i neteja. Només teniu que pegar una volteta per allà dalt i voreu de lo que estem parlant.

 

Per no parlar de la plaja, a on per segon any ha quedat demostrada l’eficàcia del cordó dunar, que està ahi gràcies a l'interés dels ciutadans del nostre poble -que no al de l'Ajuntament-, que treballaren per a instalar-lo en la part nort del passeig. Una iniciativa cívica que no ha tingut una continuïtat pública, com haguera segut de desijar.

¿I qué dir de la Ruta de l'aigua, de la que només es veu un sequiol ple de fem i plàstics surant?

Tal volta ha segut circumstancial, ya que els encarregats de velar pels nostres interessos no son els únics culpables de la deixadea que patixen els nostres espais naturals, perque es cert que es deuen de cuidar entre totes i tots, pero la part de responsabilitat que tenen per supost que els la exigim, i des d'aci reclamem que per favor se facen càrrec del manteniment, la conservació i dinamisació de tots els parages i espais naturals en que conta el nostre poble.

I, parlant d'inversions públiques, enguany, si haguérem tingut l'oportunitat de votar els presuposts, haguérem votat en contra, perque en una época com la que estem patint i en les dificultats per les que estan passant molts veïns, resulta un tant sorprenent vore cóm este poble destina vora 50 millons de les desaparegudes pessetes com a forma de subvenció a uns “ents” situats en les zones mes altes de la població.

Mosatros, com tots, nos preguntem: ¿per a qué? ¿En qué mos beneficiem els ciutadans i ciutadanes d'eixa aportació un tant exagerada? ¿Qué fan eixos “ents” per al poble? ¿En qué gasten eixa cantitat desmesurada de diners? En tantes persones necessitades que tenim en el poble, ¿és necessari destinar tants diners a les urbanisacions? Eixes que, per a travessar-les, mos obliguen a detindre el vehícul i fer-mos una “foto”, com si no tinguérem tots el mateix dret a passar pels seus carrers.

I ¿per qué nos fem estes preguntes?

Perque els participants de POBLE Puçol trobem molt a faltar eixes grans cantitats destinades, per eixemple, a garantisar que molts dels nostres veïns puguen tindre accés a una vivenda digna, molts dels nostres jóvens puguen accedir a uns estudis mínims, molts dels nostres majors puguen fruir d'una vellea en garanties de dignitat, molts dels nostres desocupats puguen desenrollar les seues iniciatives de futur, i si pot ser en el nostre poble, millor que millor.

En definitiva, lo que volem en est apartat es que els diners que tots i totes aportem per al benestar de la nostra societat puga ser retornat a la gent del poble de la forma mes profitosa possible.

En quant a l’apartat de les comunicacions, hem d'agrair sincerament al departament de Comunicació la manera plural en la que mos informen de tot allò que ocorre en el nostre poble i a la gent del nostre poble.

Treballant pluralment es la millor forma de que totes i tots nos pugam sentir representats i en veu.

Ya que no tenim cap televisió local ni autonòmica que mos conte qué es lo que passa en la nostra terra, hem de seguir potenciant la faena que fa este departament, moltes vegades de forma desinteressada.

I és precisament eixe esperit de servici que tenen moltes de les persones que treballen en els servicis públics del nostre municipi, l’esperit que deuria regnar entre els nostres representats polítics, perque, ni mes ni manco, mosatros confiem els nostres interessos a persones que van a treballar per a servir-mos ... ¿O no?

Una opinió de POBLE Puçol 

Escríbenos un Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o llámanos a nuestro teléfono 634 599 899