Está aquí: Home Pueblos Catarroja Turisme

Turisme

L'iniciativa politica netament valenciana ,POBLE DEMOCRÀTIC CATARROJA, propon la creació d'una oficina de turisme per al municipi de Catarroja en colaboració en el poble veí d'Albal. Poble Catarroja vol convertir el municipi i el seu entorn en destí d'atracció turística, segons el coordinador de Poble Pep Domenech s'ha pronunciat en este sentit, la zona no li falta atractius monumentals, naturals i socioculturals com per a rebre un determinat grup de visitants al any.
 
L'oficina s'encarregaria de proveir informació als turistes potencials i turistes que visiten el poble i el seu entorn en el fi de facilitar la seua decisió de viajar, facilitar la seua estadia i disminuir el risc d'experiències negatives durant el seu viage. Poble Catarroja aposta per potenciar el sector turístic que pot reportar ingressos econòmics extra i treball a l'economia de Catarroja i el seu entorn.

Escríbenos un Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o llámanos a nuestro teléfono 634 599 899