Está aquí: Home Actualidad Noticias Presentació de Coalició En Positiu

Presentació de Coalició En Positiu

En acabant de moltes gestions en diferents formacions polítiques d’àmbit estrictament valencià i en una visió municipalista, tenim la satisfacció de comunicar a tots els nostres participants i simpatisants que nos presentem a les eleccions generals del 20 de decembre de 2015 dins de “Coalició en Positiu”. La presentació oficial de la Coalició es farà este pròxim dimarts 3 de novembre  a les 17.00 hores en la Cafeteria Rodrigo, ubicada en el carrer dels Trànsits nº3 de Valéncia Ciutat. Intervindrà una persona per cada formació que compon esta coalició:

Manuel Lapuente Monedero. President d’Units per Valéncia.

Agustí Zacarés Romaguera. Responsable en Cap de Poble Democràtic Podem.

M. Jose Martinez. Regidora de Gent per Benifayó

Emilio José Espert Espert Navarro. President d’Independents de Montroy.

Miquelo García Maldonado. President de Gent en Positiu.

 

Quan finalisen les intervencions, s’obrirà una tanda de preguntes on els interlocutors de la Coalició en Positiu podran ampliar informació i aclarir els dubtes dels assistents.

En la plana webwww.enpositiu.org podeu trobar informació sobre el decàlec de la coalició i sobre més detalls de la mateixa.

Escríbenos un Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o llámanos a nuestro teléfono 634 599 899