Está aquí: Home Actualidad Prensa Concòrdia i bona gestió o ¿simplement crispació?

Concòrdia i bona gestió o ¿simplement crispació?

L’HO / Rubén Collado.- Cap de les dos qualitats enunciades el títul s’han pogut percebre en els nous inquilins de les institucions, en estos primers dies de govern. En este temps, han generat malestar i crispació gratuïta en la societat valenciana. Simplement per que han volgut impondre les seues visions sense diàlec en les parts implicades. Esta forma de treballar reflectix poc talant conciliador, del que abans presumien, dels actuals inquilins dels consistori.

 

Han fet que alguns familiars deixen de mirar-se i de parlar-se per causa d’algunes d´estes decisions, ¡en 100 dies!

Anem a recordar-los a tots estos inquilins, en jornal o sense jornal, que estan ahí per a fer una societat millor i més justa, per a treballar per a tots per igual, votants i no votants. Tots formem esta mateixa societat que vol viure feliç.

Uns, en estos 100 dies, han fet tal eixercici de conversió religiosa que pareix ser que ara van a ser ells els grans representants d´esta confessió …¡Ull! no a soles en el poble, si no per tota la contornà… els atres, simplement continuen fent lo de sempre, passar de donar recolzament, encara que siga material, ad eixa part del poble que tant fa per ells en moltes de les seues accions. Més valdria que tots i cadascú d´estos inquilins es preocuparen més per ajudar en eixes accions socials, les quals beneficien ad este poble i no lluir tant el palmito. Açò val tant per a detractors com a seguidors.

No anem a deixar passar l´ocasió de nomenar l’alt sentiment valencianiste que, ad alguns, els ha entrat ara que no estan en el govern, ni en el municipal ni en l’autonòmic. Ara van diguent d’atres:”és catalaniste”. Sí senyors i senyores del Partido Popular, molts dels nous inquilins de les institucions valencianes son catalanistes, o catalanòfils, del PSOE o de Compromís. Sí, són catalanòfils, ho repetim. Pero els recordem, per si no ho saben molts de vostés que ara tan menegen les “senyeretes”, que els més catalanistes que han chafat les institucions valencianes en tota l´història de la democràcia han segut vostés, donant validea llegal a una normativa llingüística que s´ensenya en les escoles, la qual de valenciana no té res, creant una Acadèmia Valenciana de no sabem quina llengua, per pura venda política al servici estatal, Aznar havia de quedar be en Pujol en l’ajuda de Zaplana. Són vostés, que han practicat un antivalencianisme polític, els que ara volent tapar les seues pudors en les pudors d´atres.

Anem a recordar-los també qui tancà la televisió autonòmica, qui la balafià durant molts anys i qui també nos parlava en atra llengua que no és la nostra. Anem a recordar-los també, que són vostés els primers que volen als valencians dividits i crispats, a l’igual que els seus rivals polítics, els quals hui en dia estan manejant els nostres interessos.

Uns, seguixen ofrenant els interessos valencians a un govern estatal que no tracta a tots per igual, i s´atrevixen a crispar a la gent quan escolten que a soles volem estar tots junts baix els plecs de la nostra Real Senyera valenciana. Tots junts, units, treballant per a fer un poble millor i més just, més habitable i més humà, acollidor, sempre, en atres que vinguen de fòra … Són tan cínics, tots, que ni lo que han defés s’ho han cregut.

Nosatres seguirem oferint el nostre programa a tot el qui vullga amprar-lo i seguirem oferint les nostres mans per a contribuir a fer una societat millor, per a poder viure en concòrdia i fent la millor gestió possible per als nostres veïns.

Senyors i senyores polítiques, si volen crispacions, poden dedicar-se a mirar-se en un espill …

Fuente: Horta Informació http://hortainformacio.com/2015/10/06/concordia-i-bona-gestio-o-simplement-crispacio/

Escríbenos un Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o llámanos a nuestro teléfono 634 599 899